TEMBO d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u distribuciji ulja i maziva renomiranih svjetskih robnih marki. Od 1995. godine zastupamo francuskog proizvođača ulja i maziva – TOTAL, te je od tada tvrtka stekla velik broj zadovoljnih klijenata, koji i danas posvećuju brigu o nabavi ulja i mazivima tvrtki Tembo d.o.o. Zaposlenici tvrtke su visokoobrazovani stručnjaci, koji svakodnevno uslužuju klijente savjetima, te odgovarajući im na pitanja vezana uz kvalitetu i primjenu maziva. Distribucija ulja i maziva diljem Hrvatske organizirana je u roku 24 h do klijenata, kako vlastitom, tako i dostavom ugovornih logističkih partnera. 

Nakon niza godina zastupstva marke TOTAL, te s širokom i razvijenom mrežom kupaca, Uprava tvrtke odlučuje se za razvoj vlastite robne marke “TEMBO Lubricants“, koju čini program ulja i maziva vrhunske kvalitete, a područje distribucije širi se na cjelokupnu regiju.

Potkraj 2013. godine tvrtku TEMBO d.o.o. kao svojeg ekskluzivnog distributera GULF ulja i maziva u Hrvatskoj odabrala je kompanija Gulf Oil International na što smo posebno ponosni. 

Klijenti tvrtke Tembo d.o.o. podjednako su zastupljeni u svim regijama Hrvatske, kao i u svim segmentima prodaje i primjene ulja i maziva: od osobnih i komercijalnih vozila, motocikala, građevinske mehanizacije, poljoprivrednih strojeva, kosilica i motornih pila, pa sve do visokozahtjevnih industrijskih postrojenja...

Ovakvim razvojem tvrtka TEMBO d.o.o. postaje učinkovit i prepoznatljiv distributer robnih marki ulja i maziva, te u 2013. godini pokreće projekt “Tembo lube service“ u čijoj ponudi klijenti mogu pronaći pored proizvoda TOTAL, ELF, GULF TEMBO lubricants, ulja i maziva robnih marki Shell, Castrol, Elf, Mobil, Selenia, GM.

Stoga je program “Tembo lube service“  jedinstveno rješenje za sve poslovne korisnike u pronalaženju partnera /dobavljača ulja i maziva, gdje uz široku ponudu raznih maziva, mogu uvijek računati na stručne savjete i najkvalitetniju logističku podršku.