TEMBO d.o.o. je tvrtka s dugogodišnjim iskustvom u distribuciji ulja i maziva renomiranih svjetskih robnih marki. Od 1995. godine zastupamo francuskog proizvođača ulja i maziva – TOTAL, te je od tada tvrtka stekla velik broj zadovoljnih klijenata, koji i danas posvećuju brigu o nabavi ulja i mazivima tvrtki Tembo d.o.o. Zaposlenici tvrtke su visokoobrazovani stručnjaci, koji svakodnevno uslužuju klijente savjetima, te odgovarajući im na pitanja vezana uz kvalitetu i primjenu maziva. Distribucija ulja i maziva diljem Hrvatske organizirana je u roku 24 h do klijenata, kako vlastitom, tako i dostavom ugovornih logističkih partnera.

Nakon niza godina zastupstva marke TOTAL, te s širokom i razvijenom mrežom kupaca, Uprava tvrtke odlučuje se za razvoj vlastite robne marke “TEMBO Lubricants“, koju čini program ulja i maziva vrhunske kvalitete, a područje distribucije širi se na cjelokupnu regiju.

Potkraj 2013. god ine tvrtku TEMBO d.o.o. kao svojeg ekskluzivnog distributera GULF ulja i maziva u Hrvatskoj odabrala je kompanija Gulf Oil International na što smo posebno ponosni. 

onama 2

Klijenti tvrtke Tembo d.o.o. podjednako su zastupljeni u svim regijama Hrvatske, kao i u svim segmentima prodaje i primjene ulja i maziva: od osobnih i komercijalnih vozila, motocikala, građevinske mehanizacije, poljoprivrednih strojeva, kosilica i motornih pila, pa sve do visokozahtjevnih industrijskih postrojenja...

onama 3

Ovakvim razvojem tvrtka TEMBO d.o.o. postaje učinkovit i prepoznatljiv distributer robnih marki ulja i maziva, te u 2013. godini pokreće projekt “Tembo lube service“ u čijoj ponudi klijenti mogu pronaći pored proizvoda TOTAL, ELF, GULF TEMBO lubricants, ulja i maziva robnih marki Shell, Castrol, Elf, Mobil, Selenia, GM.

Stoga je program “Tembo lube service“  jedinstveno rješenje za sve poslovne korisnike u pronalaženju partnera /dobavljača ulja i maziva, gdje uz široku ponudu raznih maziva, mogu uvijek računati na stručne savjete i najkvalitetniju logističku podršku.

2018. godine TEMBO širi djelatnost na motorkotače, te postaje službeni uvoznik i distributer za Peugeot i Italjet motocikle.

2021. godine TEMBO dalje širi djelovanje na nautički program, te postaje uvoznik i distributer vrhunskih Ruskih čamaca Realcraft.


Podaci o tvrtki

TEMBO d.o.o. za unutarnju i vanjsku trgovinu – osnovan 15.11.1994 rješenjem Trgovačkog suda u Zagrebu pod brojem Fi-24376/94

Naziv društva: TEMBO d.o.o. za unutarnju i vanjsku trgovinu

Adresa sjedišta društva: Dragutina Novaka 1/d, 10255 Gornji Stupnik

Matični broj: 0859087

OIB: 09060628765

Temeljni kapital: 100.000,00 kn, u cijelosti uplaćen u novcu

Poslovna banka: Raiffeisen Bank d.d., Petrinjska 59, 10000 Zagreb,

Žiro račun:

IBAN: HR6424840081100369137 - RBA

IBAN HR6923600001102432355 - ZAGREBAČKA BANKA

Društvo upisano kod Trgovačkog suda u Zagrebu MBS:080141794

TEMBO d.o.o. je u 100% privatnom vlasništvu i zapošljava 10 djelatnika

Članovi uprave: Robert Šipek

Djelatnosti: Zastupanje inozemnih tvrtki, kupnja i prodaja roba, trgovina na malo motornim vozilima i motociklima, te dijelovima i priborom za motorna vozila i motocikle,trgovina na malo motornim gorivima i mazivima i proizvodima za hlađenje motornih vozila, obavljanje trgovačkog poslovanja i posredovanja na domaćem i stranom tržištu te nakladnička djelatnost.